Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Tom Jakobsen A/S klar med stort sponsorat til barndomsbyen

Tom Jakobsen klar med et stort sponsorat til barndomsbyen.

Aabybro Foreningshus kan se frem til et sponsorat på 100.000 kr. til opførelse af nyt Foreningshus, som vil komme alle byens borgere til gode, når det står færdigt. 


Tom Jakobsen udtaler om sponsoratet:


”Da jeg blev kontaktet af gruppen bag det nye Foreningshus stod det mig klart at der her lå et stort stykke arbejde bag at få dette projekt realiseret, alene arbejdet med at få samlet en så stor kreds af foreninger er beundringsværdigt og noget som andre ikke har kunne lykkedes med tidligere.

Et projekt af dette omfang vil uden tvivl blot yderligere skubbe til den positive udvikling som præger Aabybro i disse år og som det, af åbenlyse årsager, ligger mig meget på sinde at holde gang i.

Heldigvis oplever vi alle en stor virkelyst blandt virksomheder og ildsjæle som alle sammen er medvirkende til denne omfattende udvikling i Aabybro og som alle dagligt generer nye muligheder og værdier for Aabybro, det nye Foreningshus passer perfekt ind i den beskrivelse og dermed også perfekt ind i Tom Jakobsen A/S´ kerneværdier.

Det er nok de færreste som ikke har bemærket vores tilstedeværelse i Aabybro i disse år med adskillelige større bolig- og detailprojekter som selvfølgelig alle har en forretningsmæssig betydning for os, da vi jo lever af at bygge, men bestemt også alle har en personlig værdi for mig som ”Aaby-dreng”.

Heldigvis oplever jeg, gang på gang, positive tilkendegivelser og feedback fra borgerne i Aabybro, med en dertilhørende portion goodwill, omkring vores projekter og byggepladser som ellers godt kunne virke dominerende og, til tider, generende i bybilledet, og for det er jeg meget stolt og taknemmelig.

Netop derfor besluttede jeg at det var på sin plads at give en økonomisk håndsrækning i form af en donation til det nye Foreningshus som jeg selvfølgelig håber vil være startskuddet på mange flere donationer, således at vi kan få huset rejst.

Hos Tom Jakobsen A/S ønsker vi held og lykke med det videre arbejde med indsamlingen som vi er sikre på nok skal lykkes.

Ejendomsudvikling Nord A/S søger bogholder/sekretær
Grundet en hastigt voksende projektportefølje, som tidligere er blevet administreret af ekstern revisor, ønskes der at ansætte en administrativ medarbejder for at afhjælpe de 2 indehavere med den daglige drift, bogføring og projektstyring.
Læs nyheden »
Vi søger en ambitiøs tømrersvend/byggeleder til rejsearbejde hos Tom Jakobsen A/S
Tom Jakobsen A/S er inde i en positiv udvikling, hvor vi lige nu oplever stor ordretilgang som sikrer os mange spændende opgaver på tværs af hele landet, og endda enkelte i udlandet.
Læs nyheden »
Plejehjemmet Lollandshus skal udvikles til et nyt og spændende boligprojekt centralt i Aalborg.
Tom Jakobsen A/S skal varetage selve projekteringen og udførelsen, som forventes at kunne opstarte primo 2022.
Læs nyheden »

​Tom Jakobsen A/S

Indehaver Tom Jakobsen

Mob. tlf. 20 87 73 70

Mail tj@tjtomrer.dk 

Adm. direktør Rene Ingemann

Mob. tlf. 22 24 23 25

Mail ri@tjtomrer.dk 

"Ny Torngaard"

Torngårdsvej 104

9440 Aabybro

Tlf.:​ 98 24 29 57

E-mail: info@tjtomrer.dk

CVR: 29811253