Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

REETABLERING AF MOTIONSCENTER I DGI-HUSET, AABYBRO

​Tom Jakobsen A/S valgt som hovedentreprenør på udbedring og reetablering af det brandskadede motionscenter i DGI-huset, Aabybro.

Sidste år foretog vi en lignende men større udbedring af en brandskade da vi reetablerede den ene gavl på Gigantium, Aalborg.

Tom Jakobsen A/S er erhvervssponsor af DGI-huset, Aabybro og deltog tillige som sponsor i sidste uge i det store ”knæk-cancer galla” i huset.

Reetablering af motionscenteret vil samtidig indbefatte en generel opgradering af motions-faciliteterne til en standard ikke tidligere set i Aabybro, så alle brugerne har noget at glæde sig til😊


Foto fra "knæk-cancer galla"

REJSEGILDE PÅ POSTTORVET
I høj solskin var der både taler af borgmester Mogens Gade og direktør Lars Emborg da det blev fejret at byggeriet kørte planmæssigt og er udført i god kvalitet. Vi forventer en planmæssig aflevering og glæder os til at kunne fremvise de første færdige boliger i dette eksklusive byggeri i hjertet af Aabybro.
Læs nyheden »
TOM JAKOBSEN A/S VINDER UDBUD HOS JAMMERBUGT KOMMUNE
Opgaven blev vundet på det stærkeste projektforslag som blev holdt indenfor de økonomiske rammer.
Læs nyheden »
TOM JAKOBSEN A/S BYGGER OM FOR McDONALD´S
I samarbejde med Brix-Nordberg arkitekter skal vi dermed stå for etableringen af McCafé i omtrent halvdelen af restauranterne i DK.
Læs nyheden »