Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Tom Jakobsen A/S søger flere stærke profiler til nøgleroller

Vi præsterer på niveau med de bedste i byggebranchen og det vil vi gerne blive ved med, også selv om vi vokser.

Tom Jakobsen A/S er inde i en rivende udvikling, hvor vi lige nu oplever, at vores hårde arbejde gennem en længere årrække begynder at bære frugt, og vi som resultat heraf arbejder med en meget stor kundekreds, som sikrer os mange spændende opgaver på tværs af hele landet, og endda enkelte i udlandet.

Grundet indeværende ordrebeholdning, og den aktuelle realisering af samme, samt en stadig stigende ordretilgang budgetterer vi lige nu med et mål om, at vi ved udgangen af 2021 er et af Nordjyllands største entreprenørvirksomheder, og ikke mindst et af de absolut mest veldrevne.

Indtil nu ser det ud til at lykkes, men vi har brug for yderligere kvikke hoveder til at hjælpe os.

Har du lyst til at komme med på den rejse - så er her muligheden.

Projektleder

Du vil blive en del af en dagligdag som, ud over vores dygtige svende og lærlinge på byggepladserne, tæller 15 dygtige kollegaer på kontoret, heraf 10 projektledere og en projektchef. Herudover beskæftiger vi ca. 20 dygtige snedkere på vores moderne og nyopførte snedkerværksted som bl.a.. laver specialinventar til flere af landets største kæder via. vores søsterselskab Chr. Juul Andersen A/S.


Du vil blive sat i spidsen for dine egne projekter, som vil blive tildelt efter nærmere aftale med den rigtige kandidat, pt. er der en bred vifte af forskelligartede projekter ved opstart.
Dine arbejdsopgaver vil primært være:

-Styring af, og tilsyn med, egne projekter, heriblandt egenproduktion og underentreprenører.

-Afholdelse af bygge- og bygherremøder.

-Kontrahering og forhandlinger med bygherre og underentreprenører.

-Materialeindkøb.

-Mindre kalkulationsopgaver.

-Økonomiopfølgning og efterkalkulationer.

Tilbudschef

Du vil som tilbudschef få ansvaret for vores tilbudsgivning, både i form af skriftlige tilbud og licitationer.

Vi opererer i dag udelukkende med stor-, hoved- og totalentrepriser med hovedvægten lagt på totalentrepriser, hvilket stiller store krav til et gennemarbejdet og troværdigt tilbud.

Stillingen indebærer som udgangspunkt ikke fagkalkulationer som altid rekvireres hos professionel tømrerberegner, dog kan disse i mindre grad udføres med vores licens i Visual Kalkulation men ikke et krav.

Du vil modtage support fra både ledelse og projektledere ligesom vi i dag besidder et omfattende kartotek af erfaringspriser samt effektive tilbudsværktøjer.

Dine arbejdsopgaver vil primært være:

-Modtagelse, kvittering for og indledende vurdering af udbudsmateriale.

-Indhentning af underentreprenør- og leverandørpriser.

-Besigtigelser, besvarelse af spørgsmål og generel opfølgning.

-Sammensætning af tilbud.

-Licitationer.

-Forhandlinger og kontraheringer.

-Overdragelse af vundne sager til projektleder.

Du vil opleve en arbejdsplads med en meget flad struktur, hvor alle er lige og alle har en meget stor grad af selvbestemmelse og strukturering af egen arbejdsdag. Størstedelen af vores medarbejdere har en meget høj anciennitet og mange har været med helt fra den spæde start, hvorfor vi naturligvis også har en meget lav udskiftning i medarbejderstaben, som samtidig må betegnes som yderst kompetent og som ofte bliver bekræftet i at være blandt de bedste i branchen.

Vi forventer at du/i vil være indstillet på en arbejdsdag i højt tempo, men også i højt humør. Det er af yderste vigtighed at en meget høj grad af ordentlighed, struktur og godt købmandskab er en naturlighed for dit arbejde, da vores økonomiske resultater er absolut afhængige af dette.

Vi tilbyder en absolut attraktiv lønpakke samt et kontor i de bedste omgivelser man kan forestille sig i nyopførte lokaler.


Der er fast kantineordning med lækker og afvekslende mad to gange om dagen.

Har ovenstående vakt din interesse er du velkommen til at sende din ansøgning inkl. relevante bilag, eller blot stille opfølgende spørgsmål til stillingen:

Tom Jakobsen​ 

+45 20 87 73 70

tj@tjtomrer.dk


Peter Pedersen​

+45 28 78 00 95​

pp@tjtomrer.dk


Rene Ingemann

 +45 22 24 23 25

ri@tjtomrer.dk


Tom Jakobsen A/S blev stiftet i 2008 og beskæftiger i dag ca. 70 medarbejdere.

Vi udfører hovedsageligt hoved- og totalentrepriser for professionelle kunder i hele Danmark med en stadig større del af ordrebeholdningen kommende fra egen projektudvikling.

Via vores søsterselskab operer vi samtidigt med en nicheproduktion af specialinventar og finere aptering på vores værksted, som indeholder moderne maskinpark og egen malerkabine.

Der forventes en samlet omsætning i 2020/2021 på +200 mio.kr.

Ejendomsudvikling Nord A/S søger bogholder/sekretær
Grundet en hastigt voksende projektportefølje, som tidligere er blevet administreret af ekstern revisor, ønskes der at ansætte en administrativ medarbejder for at afhjælpe de 2 indehavere med den daglige drift, bogføring og projektstyring.
Læs nyheden »
Vi søger en ambitiøs tømrersvend/byggeleder til rejsearbejde hos Tom Jakobsen A/S
Tom Jakobsen A/S er inde i en positiv udvikling, hvor vi lige nu oplever stor ordretilgang som sikrer os mange spændende opgaver på tværs af hele landet, og endda enkelte i udlandet.
Læs nyheden »
Plejehjemmet Lollandshus skal udvikles til et nyt og spændende boligprojekt centralt i Aalborg.
Tom Jakobsen A/S skal varetage selve projekteringen og udførelsen, som forventes at kunne opstarte primo 2022.
Læs nyheden »

​Tom Jakobsen A/S

Indehaver Tom Jakobsen

Mob. tlf. 20 87 73 70

Mail tj@tjtomrer.dk 

Adm. direktør Rene Ingemann

Mob. tlf. 22 24 23 25

Mail ri@tjtomrer.dk 

"Ny Torngaard"

Torngårdsvej 104

9440 Aabybro

Tlf.:​ 98 24 29 57

E-mail: info@tjtomrer.dk

CVR: 29811253