Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Om Tom Jakobsen A/S

Tom Jakobsen A/S (TJ) er en moderne byggevirksomhed, som udfører fag-, stor-, hoved- og totalentrepriser.
Virksomheden er 100 % danskejet og drives i dag af Tom Jakobsen via Tom Jakobsen Holding ApS.
Vi beskæftiger i dag ca. 70 medarbejdere i alt fordelt på 2 administrative medarbejdere, 3 projektledere, 55 udlærte tømrersvende og 10 lærlinge.

TJ har igennem tiden stået bag adskillelige markante byggerier i hele landet. Her kan bla. nævnes Storhallen Gigantium Aalborg Kommune, Nyt sorteringsanlæg til I/S RenoNord Aalborg, Kamillianergaardens Hospice, Botilbuddet Solsiden, nyt domicil FC Beton, Bryghuset Thor Randers, Hotel Søparken Aabybro og mange flere….

TJ er beliggende i Aabybro, Nordjylland hvor vi råder over ca. 1500 m2 lager, værksted og administration.

TJ er opstartet i 2008 og har lige siden udført byggerier af høj kvalitet uden nogensinde at gå på kompromis med kvaliteten, hvilket har sikret os stor anerkendelse i branchen og en stor kundekreds samt et omfattende netværk af underentreprenører og leverandører.
Vi besidder kompetencer i alle grene af faget både indenfor egenproduktion og styringsopgaver.

TJ råder over en stor og moderne maskinpark, som tilsammen med vores dygtige medarbejderstab kan løse alle tænkelig byggeopgaver.

TJ drives til daglig efter en meget flad struktur som gør at beslutninger kan tages hurtigt og effektivt. Langt størstedelen af vores medarbejdere har en meget høj anciennitet, og flere af vores ledende medarbejdere er endda udlært i virksomheden. Dette gør os meget fleksible og utrolig konkurrencedygtige både på effektivitet og serviceniveau.

TJ er en ansvarlig virksomhed, som ikke beskæftiger udlændinge og hvor alle arbejder under dansk overenskomst. Vi påtager os tillige et stort socialt ansvar ved konstant at have 10-12 lærlinge beskæftiget i virksomheden.

TJ er en velkonsolideret virksomhed, som er drevet som en sund og veldreven forretning under samme CVR-nummer, siden opstart. Dette fungerer indirekte som en ekstra sikkerhed for kunden, da man kan være sikker på at vi ”også er her i morgen”.
TJ vil til stadighed stræbe efter at fortsætte den positive vækst gennem vores kunderelationer.

TJ SKAL OPFØRE EKSKLUSIV VILLA I HADSUND
N+P Villaen skal opføres i hovedentreprise for privat bygherre og vi skal dermed styre byggeriet sikkert i mål.
Læs nyheden »
TOM JAKOBSEN A/S ERHVERVER SIG 2 STK. MARKANTE EJENDOMME I AABYBRO MIDTBY.
Dermed igangsætter vi virksomhedens største udviklingsprojekt med at omdanne disse ejendomme til blandet bolig- / erhverv i den velkendte høje TJ-kvalitet og understøtter samtidigt Aabybro by´s positive udvikling.
Læs nyheden »
TOM JAKOBSEN A/S INDGÅR AFTALE OM OPFØRELSE AF 2 NYE RESTAURANTER I SKEJBY
Vi skal således, i totalentreprise, opføre en Sunset Boulevard- samt en Burger King restaurant i et nyt udviklingsområde i Skejby, Århus. Dermed fortsætter vi samtidig vores gode samarbejde med både Sunset Boulevard og Innovater A/S
Læs nyheden »

​Tom Jakobsen A/S

Torngårdsvej 104

9440 Aabybro  

Tlf.: 98 24 29 57

E-mail: info@tjtomrer.dk

CVR: 29811253

EAN 579000231438

- Medlem​ af Dansk Byggeri     - Se vores karakterbog      - Vi har arbejdstilsynets

                                                                                                            grønne smiley